Free Download Mp3 Didi Kempot Layang Kangen Reggae Cover Version


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
merem
Ora maido sopo wong sing
ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

1 Response to "Free Download Mp3 Didi Kempot Layang Kangen Reggae Cover Version"

  1. eToro is the best forex trading platform for beginning and full-time traders.

    BalasHapus